Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΠΙΤΣΑ ΖΑΜΠΟΝ ΜΠΕΙΚΟΝ


ΠΙΤΣΑ ΖΑΜΠΟΝ ΜΠΕΙΚΟΝ

Για την ζύμη

1/2 κιλό αλεύρι
1 φακελάκι ξερή μαγιά
200 g γάλα φρέσκο
Μίσο κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Λίγο έλαιόλαδο

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μας μέχρι να γίνει μια μπάλα προσθέτουμε αλεύρι εαν χρειαστεί αφήνουμε την ζύμη για μισή ώρα να ξεκουραστεί κατόπιν την ανήγουμε με ένα πλάστη ώστε να πάρει στρογγιλό σχήμα και τώρα βάζουμε τα υλικά πάνω στην πίτσα μας.

100 g  σάλτσα ντομάτας
8 φέτες  μπείκον
8 φέτες  ζαμπόν χοιρινό
200 g  Κασέρι
100 g  Κεφαλογραβιέρα οχι πολυ αλμυρή

Ψήνουμε σε φούρνο με αέρα στους 180 C μέχρι να ροδίσουν οι άκρες.

Επίσης μπορούμε να προσθέσουμε και ροδέλες πράσινης πιπεριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου